Danie, które możemy bez problemu zrobić w naszym domu. Tej potrawy miałem okazję jej się nauczyć w drodze z Vukovaru do Iloka gdzie część drogi prowadzi nad brzegiem Dunaju i jest tam kilka fantastycznych gospodarstw agroturystycznych. Potrawa ta to ryba smażona na świńskim smalcu.
Autor: Jarosław Łyczko
Chorwacja jesienią – idealne miejsca na urlop bez tłumów Jesień to czas w roku, kiedy…
Jak najlepiej dojechać do Chorwacji samochodem? Chorwacja to jedno z najchętniej wybieranych miejsc na wakacje…
Chorwacja samolotem – szybki sposób na wakacje lub city break Nie zawsze mamy czas, siłę…
Chorwacja od wielu lat zajmuje czołowe miejsce wśród najpopularniejszych kierunków żeglarskich. Zróżnicowane wybrzeże, tysiące wysp,…
Co zabrać ze sobą podróżując z kilkumiesięcznym dzieckiem? Jako mama dwójki dzieci, które od urodzenia…
Camping Park Soline w Biograd na Moru - Przewodnik po campingu, atrakcjach i wycieczkach Biograd…